Συγχαρητήρια επιστολή -Χρήστος Τσιότσιος και Τατιάνα Ντέρου

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Σιάτιστα 20 Απριλίου 2013

Ιδιοκτ. Χρήστου Τσιότσιου - Τατιάνας Ντέρου
Πλατεία Γεράνειας
5033 Σιάτιστα
Τηλ. 6945441132
Προς 1. Τη Δ/νση του Τραμπάντζειου Γυμνασίου Σιάτιστας
2. Το Σύλλογο Καθηγητών
3. Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
4. Τους μαθητές

ΘΕΜΑ «Συγχαρητήρια επιστολή». 

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους εσάς που διοργανώσατε και πραγματοποιήσατε την τόσο πετυχημένη, εκπαιδευτική , διήμερη εκδρομή των μαθητών μας στον τόπο μας. Ευχαριστούμε που συμπεριλάβατε στο πρόγραμμά σας και το δικό μας λαογραφικό έργο μεταξύ των άλλων μνημείων. Είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές να γνωρίζουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους , πόσο μάλλον ενός τόπου σαν τη ΣΙΑΤΙΣΤΑ. Οι καθηγητές συνόδευαν και ενημέρωναν τα παιδιά με ζήλο και σεβασμό, όπως επίσης και η Δντρια του Γυμνασίου η κ.Κατσίκα, η οποία αποδείχτηκε μια τέλεια ξεναγός στο μουσείο μας.

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους , την ευγένεια , την προσοχή και το ενδιαφέρον που δείξανε στο χώρο μας κατά την επίσκεψή τους, χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ευχόμαστε να έχετε υγεία και πάντα αυτή τη διάθεση για ουσιαστική προσφορά και πραγματοποίηση «αληθινών» εκπαιδευτικών εκδρομών των μαθητών. Είμαστε περήφανοι για το Γυμνάσιό μας και το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό του!

Με τιμή

Χρήστος Τσιότσιος και Τατιάνα Ντέρου