ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Εμείς οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας βιώνοντας με τους γονείς μας τις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και συνειδητοποιώντας ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας ? ιδίως συνομήλικοί μας - που στερούνται τα αναγκαία για την επιβίωσή τους αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε.

 

Επικοινωνήσαμε έτσι με το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο, πληροφορηθήκαμε τις ανάγκες τους και αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε ότι μπορούμε από είδη πρώτης ανάγκης. Όλα αυτά θα τα μεταφέρουμε εμείς οι ίδιοι πηγαίνοντας ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Έτσι θα μπορέσουμε να τους γνωρίσουμε από κοντά και να εκφράσουμε την αγάπη και την συμπαράστασή μας σε αυτά τα παιδιά που ζουν σε αυτό το χώρο, χωρίς να είναι επιλογή τους, και με πολλές ανάγκες τις οποίες χωρίς την βοήθεια της κοινωνίας δεν μπορούν να καλύψουν. Παιδιά γεμάτα με όνειρα και στόχους που περιμένουν την ημέρα που θα πραγματοποιηθούν. Σκοπός αυτής της δραστηριότητας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποιες από τις ανάγκες των παιδιών προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους, να δώσουμε μια ανάσα ζωής και να λάμψει ένα χαμόγελο στα χείλη αυτών των παιδιών που τόσο ανάγκη το έχουν.

 

Καλούμε λοιπόν, όλους τους συμπατριώτες μας ? ιδιώτες και επαγγελματίες ? να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια και να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται στο σχολείο μας μέχρι την Παρασκευή 12/4/2013 από 08:15π.μ. έως 02:15μ.μ.

 

Ο κατάλογος με τα είδη πρώτης ανάγκης είναι αναρτημένος στην είσοδο του σχολείου και στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Σιάτιστας.Δείτε τον κατάλογο ΕΔΩ.

 

το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο Γυμνασίου Σιάτιστας.